Første spadestik for tegnestuens til dato største opgave – 275 boliger på Sjælland!

Vi har i denne uge været med til at fejre første spadestik på det nye Selsmosekvarter i Høje-Taastrup. Området ligger ved Selsmosen – et rekreativt grønt og blåt motiv, der trækkes ind i det kommende boligkvarter, der får gader, der knækker, grønne åndehuller, opbrudte boligrækker og boliger med saddeltage, der brydes af enkelte taghaver. Mod syd nedtrappes bygningshøjderne og går således fra fire til to etager. Samtidig vil et kulturstrøg forbinde området.

 

Selsmosekvarteret kommer til at bestå af 79 rækkehuse, 196 lejligheder, seks erhvervslejemål og et fælleshus, der støder op til områdets kulturtorv.
Spadestikket blev bl.a. markeret med taler ved Michael Brixhuus, Direktør for Svanen Gruppen, ved Michael Ziegler, Borgmester og ved Oguzcan Yüksel, Afdelingsformand for Taastrupgaard.

Vi ser frem til at konkretisere kommunens og vores bygherres vision om at opføre en moderne og attraktiv by, hvor der er fokus på at skabe liv imellem husene, på at sikre trygge omgivelser – og hvor kulturen og naturen bliver vigtige redskaber i den ambitiøse omdannelse af området.

Ginneruparkitekter - Første spadestik for tegnestuens til dato største opgave – 275 boliger på Sjælland!
Ginneruparkitekter - Første spadestik for tegnestuens til dato største opgave – 275 boliger på Sjælland!